CONCOURSE EMS, GLAND, SWISS, 2015 - LETIZIA CARUZZO MAURO FABBRO ARCHITETTI

Go to content

Main menu:

PROJECTS


REST HOUSE in GLAND (competition), 2015



 
 

The project for the Rest House in Gland offers to the city, toward West, a urban continuous fa├žade, while toward South-East, it contains, into the "L" shapes lay-out, a pavillon with roof terrace for public activities; this architectonic figure that combines two simple geometric shapes, such as an hexagon and a pentagon, is the composition fulcrum, the community life heart and the privileged  point of view over the garden: whose design, characterised by sinuous planted paths, open air theatre, and flower growing areas, creates a naturalistic counterpoint to the architectonic geometry.


 



 
Back to content | Back to main menu